BBQ meubel

Een Weber ketel is voor mij de ideale BBQ, goed voor Low and Slow, maar ook ideaal voor het zomeravond-grillwerk. Het was tijdens een avond sateetjes draaien dat ik er achter kwam dat voor mij het bestaande onderstel een beetje aan de lage kant is. En waar leg ik mijn spullen neer? Gelukkig kwam ik op de site van RTLNiels een werkbeschrijving tegen van de door hem gemaakte BBQ kar. hierdoor werk ik meteen geïnspireerd, want dit was dé oplossing voor al mijn problemen.

De maten van de kar zijn 80 x 160 cm geworden. Dat vond ik een mooie maat voor mijn spullen en om de gerechten voor te bereiden. Het blad heb ik van steigerhout gemaakt en de kar geschilderd in de kleuren van mijn huis, zodat het geheel bij elkaar past. Een paar zwenkwielen eronder, de onderkast ingericht, de BBQ erin gehangen en klaar was mijn “buitenkeuken”.

Mijn kar is nu in basis klaar, maar zal in de loop van de tijd en door ervaringen in het gebruik nog worden voorzien van haakjes, beugels en handige gadgets. Als deze eraan zitten, zal ik foto’s hiervan plaatsen.

Update 1:
Een maatwerk hoes van bootzeil.nl om de kar en BBQ te beschermen tegen weersinvloeden.


Wil jij ook zo'n mooie op maat gemaakte BBQ-hoes?

Bestel hier

 

Een reactie op “BBQ meubel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *